Word nu lid!

Inschrijfformulier:

inschrijvingsformulier 2018-2019 Arashi

extra info (NL)

enrolment form 2018-2019 Arashi

extra info (EN)

Print deze formulieren uit en lever ze ingevuld in bij het postvak van Arashi. Het postvak is in the sportcentrum voorbij de kantine te vinden.

Print these forms, sign and deliver them in the mailbox of Arashi. The mailbox can be found in the sport centre past the canteen.

Wie kunnen er lid van Arashi worden?

De meerderheid van Arashika’s bestaat uit studenten van de Universiteit Twente en studenten van de Saxion Hogeschool Enschede. Ook UT-medewerkers kunnen trainen bij Arashi.

Zoals dat voor alle sportverenigingen van de UT geldt, dient een lid van de vereniging in het bezit te zijn van de zogeheten UnionCard. Meer informatie omtrent het verkrijgen van deze kaart is te vinden op su.utwente.nl/unioncard/, aanschaffen gaat via: dms.utwente.nl/nl/home

Niet (meer) UT- of Saxion personen kunnen nog steeds bij Arashi trainen. Hiervoor moet een campuskaart worden aangeschaft: utwente.nl/en/campuscard/

Het lijkt me wel leuk. Mag ik een keer komen meetrainen?

Als je nog geen lid bent mag je altijd gratis en zonder verplichtingen 4 keer meetrainen om een sport (of sporten) uit te proberen. Bij elke sport is het raadzaam om de eerste keer mee te trainen bij de beginnersgroep, maar je bent van harte welkom om bij een gevorderden training te komen kijken. Zie het trainingrooster voor de tijden. Bij Pukulan en Taekwondo heb je geen speciaal pak nodig; een sportbroek met T-shirt is voldoende. Voor de andere sporten zijn er leenpakken in voorraad. Heb je een leenpak nodig, kom dan een paar minuten eerder om de trainer te raadplegen.

Wat kost het lidmaatschap?

De kosten zijn als volgt opgebouwd: de contributie is € 90,- per jaar. Op deze contributie kun je tot € 25,00 korting verdienen door actief te zijn binnen de vereniging.  Actief betekent meedraaien in een van de leuke commissies, andere organen van de vereniging of door gewoon gezellig te helpen bij een aantal bardiensten in de sportkantine.

Ben je eenmaal lid, mag je aan alle sporten van Arashi meedoen; dit heeft geen invloed op de hoogte van je contributie. Als je wil en het kunt volhouden kun je dus 4 avonden per week naar hartenlust trainen en van de vrije trainingsmomenten in de dojo gebruik maken!

Zijn er ook niet-sportactiviteiten bij Arashi?

Arashi bevordert de gezelligheid door borrels te organiseren, een kerstdiner, een jaarlijks trainingskamp en alle andere dingen die aan de breinen van onze activiteitencommissie-leden ontspruiten, zoals paintball- en filmavonden. Natuurlijk wordt er regelmatig een poging gedaan om Arashi-leden de kans te geven om hun blikveld te verbreden door een gasttraining te organiseren van andere vechtsporten. Het Israëlische Krav Maga, het Russische Systema, Europees vechten en ook het zachtere Tai Chi hebben de revue gepasseerd.

Is het verplicht om aan wedstrijden mee te doen?

Nee, zeker niet, maar als je zin hebt moet je zeker meedoen!

Hoe kan ik een pak bestellen?

Voor het bestellen van een pak kan het beste contact worden opgenomen met de materiaal commissaris (Penningmeester@arashi.nl) of de trainer van de stijl die je wilt beoefenen.

Ik heb een vraag die hier niet bij staat

Neem dan contact op met het bestuur; wij doen ons best om je vraag te beantwoorden.