Bestuur^^ vlnr: Rick (Activiteitencommissaris),  Koen (Penningmeester), Amber (Intern), Ron (Voorzitter), en Rick (Secretaris) .

Bestuur 2016:

Voorzitter Ron Hendriks
Secretaris Rick Koetsier
Penningmeester Koen Hertenberg
Commissaris Intern Amber Wagenmaker
Activiteitencommissaris Rick Zwagerman

Even voorstellen:

Ron Hendriks

Hallo! Ik ben Ron Hendriks, 26 jaar, afgestudeerd nanotechnoloog en nu werkzaam als PhD’er bij de inorganische materialen groep hier op de UT. Ik ben al vanaf mijn 12e bezig met Budo. Eerst alleen Ashihara Karate en sinds ik in 2008 op de UT begon met Advanced Technology ben ik ook direct op Pukulan gegaan. In 2013 heb ik hier nog Jiu-Jitsu aan toegevoegd om een meer all-round visie op Budo te krijgen.

Ik ben al jaren werkzaam als Webmaster en zit in de Densho/PR commissie en dat smaakte naar meer. Na voorzitter te zijn geweest van de lustrumcommissie van Arashi ben ik vorig jaar in oktober activiteitencommissaris van Arashi geworden en heb als eerste actie een groep van 10 mede enthousiastelingen om me heen verzameld. Dit jaar gaat deze commissie zelfstandig verder en ga ik mij meer bezighouden met een stuk kennisoverdracht en behoud binnen Arashi.

Altijd openstaande voor opmerkingen en suggestie hoor ik het graag als je een leuk idee hebt. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt.
‘s Avonds ben ik altijd wel te vinden op de mat of na de training in de sportkantine. Mailen kan natuurlijk ook naar:

Ron: voorzitter[@.]arashi.nl

Rick Koetsier

Hallo, ik ben Rick Koetsier of ook wel andere Rick (er moet nog een betere bijnaam komen, suggesties zijn natuurlijk welkom). Verder ben ik 19 jaar en zit ik in zowel mijn tweede jaar industrieel ontwerpen als bij Arashi. Mijn vechtsport achtergrond bestaat uit een paar jaar judo op de bassischool en karate op de middelbare school. Ik heb met veel plezier het eerste jaar pukulan gedaan en had dus besloten actief te worden. Eenmaal dat besluit te hebben genomen is het slechts een kleine stap tot bestuur. Woon een paar vergaderingen bij en voor je het weet ben je al gechargeerd als secretaris. Hiermee zorg ik dus voor de administratie, notulen en verstuur ik belangrijke informatie. Dus pas op met wat je zegt, alles wordt bijgehouden ^^.
Wil jij ook actief worden of meer van mij weten, stuur een mailtje of kom langs bij een pukulan training.

Rick: secretaris[@.]arashi.nl

Koen Hertenberg

Hoi, mijn naam is Koen Hertenberg, zoals je hierboven kunt lezen. Ik ben 19 jaar en zit in mijn 2de jaar van University college ATLAS. Ik heb vanaf mijn achtse tea-kwon-do ITF gedaan, en sinds ik hier studeer ben ik overgestapt op pukulan. Vorig jaar was ik actief bij de activiteiten commissie, waar ik naast het organiseren van de activiteiten ook de penningmeester van de comittee was. Ik ben verantwoordlijk voor het materiaal en de financieele zaken. Mocht je dus vragen over een van deze twee dingen hebben mail mij of spreek mij aan.

Koen: penningmeester[@.]arashi.nl

Amber Wagenmaker

Hallo, mijn naam is Amber Wagenmaker en ik ben de Commissaris Interne
Betrekkingen bij Arashi. Ik studeer nu al weer 2 jaar Kunst en Techniek
aan het Saxion en ben daar ook actief bij studievereniging LiNK. Zo’n 5
jaar geleden ben ik begonnen met taekwondo, destijds nog in Hoorn. Ik
vond het meteen een geweldige sport en ben er niet meer mee gestopt.
Toen ik voor mijn studie naar Enschede moest verhuizen wilde ik graag
doorgaan met taekwondo en zo kwam ik bij Arashi terecht.

Ondanks het feit dat ik niet op de campus woon ben ik ‘s avonds vaak in
het sportcentrum te vinden, waar ik train, vergader, of een drankje doe
met mijn mede Arashikas. Heb je vragen? Spreek mij gerust aan of stuur
een mailtje!
Amber: intern[@.]arashi.nl

Rick Zwagerman

Hallo, mijn naam is Rick Zwagerman en ik ben een 23 jarige student werktuigbouwkunde. Ik ben in 2014 lid geworden bij Arashi om daar Jiu Jitsu te gaan doen na twee jaar geen martial arts te hebben gedaan. Hiervoor heb ik tijdens mijn middelbare school periode judo gedaan. Voordat ik activiteitencommisaris ben geworden heb ik een jaar lang in de Activiteitencommisie gezeten. Als je vragen of goede ideeën voor activiteiten hebt, kan je mij altijd mailen of aanspreken tijdens een gevorderden training Jiu Jitsu.
Rick: activiteiten[@.]arashi.nl

One thought on “Bestuur